Kapcsolat

GYŐR
Bajcsy-Zsilinszky út 53-55.
9022

Rendelési idő: kedd-csütörtök 16.00-19.00

Előzetes telefon bejelentkezés: +36/20/561-86-43

Google Térkép

Dr. Radics Judit személyes weblapja

Életrajz

Bemutatkozás

Orvosi tanulmányaimat 1981-1987 között végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán „summa cum laude” minősítéssel.

1987-től a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Pszichiátriai Osztályán kezdtem dolgozni.

1994-ben pszichiátriából, majd 1997-ben pszichoterápiából szakvizsgáztam, jeles eredménnyel.

Jelenleg a Kórház Szociálpszichiátriai Szakrendelésének vezető főorvosa vagyok.

1996-ban kezdtem meg magánrendelésemet.

Az Alvásdiagnosztikai és Alvásterápiás Centrum tulajdonosa, szakmai igazgatója és vezető pszichiátere vagyok.

A szakmai tudományos élet aktív résztvevőjeként hazai és külföldi továbbképzéseken veszek részt,  úgy résztvevőként mint rendszeres előadóként.

Olyan szakmai társaságok tagja vagyok, mint a Magyar Pszichiátriai Társaság, a Magyar Neurofarmakológiai Társaság, a Kényszerbetegség, a Média és az Inszomnia Munkacsoport.

2016-2017-ben a Verisona Publisher Food and Nutrition Report vezető szerkesztője.

2018-ban a Magyar Pszichiátriai Társaság keretein belül megalapítottam a Táplálkozástudományi Szekciót, melynek elnöke vagyok .

Kiemelt szakterületem a testi és lelki problémák, megbetegedések pszichoszomatikus szemléletű megközelítése – középpontban az alvás zavarával.

Az elmúlt években fordul érdeklődésem a megfelelő táplálkozás és életmód egészségmegőrző és egészségmegtartó szerepe felé. Gyógyító munkámban az életmódterápia a hagyományos orvosi gyógykezelések kiegészítője.

A betegségek rendszerszemléletű, holisztikus kezelésében képzett szakember-gárdát működtetek - , táplálkozásterapeuta és életmód-tanácsadó, belgyógyász, gasztroenterológus, kardiológus, neurológus, endokrinológus, reumatológus, idegsebész, fül-orr-gégész kolléga működik közre a teljeskörű ellátásban.

 

  • Szakterület

Kiemelt szakterületemet képezik az alvás zavarai, a szorongással járó, stressz alapú problémák, hangulatzavar és depresszió, a női hormonális változásokkal párhuzamosan jelentkező testi lelki egyensúlyvesztés (kiemeltem a változókori problémák), alkoholfüggőség és az időskori szellemi hanyatlás tünetei.

Valamennyi panasz és tünet terápiás megközelítése holisztikus alapokon nyugszik, táplálkozás- és életmódterápiás elveken alapulva.